Pieczona biała kiełbasa ze skorzonerą, kremem z pasternaka z dodatkiem chrzanu
- Pasternak oraz skorzonerę obieramy kroimy w słupki.
- Białą kiełbasę przyprawiamy kminkiem, majerankiem.
- Kiełbasę, szalotkę oraz pasternak pieczemy ok 15 minut w 200 st C.
- Skorzonerę smażymy ok 10 minut na złoty kolor, dodając pod koniec ząbki czosnku, następnie dodajemy dymkę, świeży rozmaryn i tymianek.
- Po upieczeniu pasternak miksujemy z chrzanem oraz solą i pieprzem na kremową konsystencje.
Lista zakupów – wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ciabata z pieczoną białą kiełbasą Aromatyczny stek z warzywnym puree i fasolką szparagową
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.
Czytaj więcej Scroll to top